Ca și tine, iubim atunci când confortul ne înconjoară, când fiecare colț din casă emană căldură și frumos. Pentru a oferi confort oricărui interior îți punem la dispoziție materiale de construcție ecologice, gresie și  faianță, obiecte sanitare, mobilă și laminat după bugetul și preferințele fiecăruia.

Compania Eco-House-Art  a fost înființată pentru a oferi un produs ecologic, calitativ și durabil fără daune pentru mediul înconjurător. 

 

Sarcina principală a companiei este de a oferi asistență maximă în selecția corectă și profesională a plăcilor ceramice și a materialelor de construcție aferente. Pentru noi, fiecare client este important. Răspundem la orice întrebare și rezolvăm proiecte de complexitate diferită.

În activitatea companiei punem accent pe calitatea și varietatea produselor prezentate, periodic completând gama de produse cu noi colecții, noi stiluri și finisaje, noi forme și culori. Este suficient să alegi produsul de care ai nevoie, pentru orice interior, în showroom-ul nostru: case, oficii, spații comerciale etc.

Putem declara cu mândrie că importăm branduri cu renume, care se remarcă prin calitate, preț și durabilitate: Bien Seramik, Rino, Termal Seramik, Intercerama etc.

Experiența acumulată suntem gata să o împărtășim cu tine, și, de asemenea, să oferim asistență calificată în fiecare etapă a cumpărării, livrării și instalării plăcilor sau instalațiilor sanitare.


Garantăm fiecărui client:

  • Varietate la alegere pentru orice tip de interior.
  • Consultația specialistului la cumpărarea oricărui produs.
  • Livrare rapidă în Chișinău și întreg teritoriul republicii.

Au apărut întrebări?